Bouwtekening schuur pdf (12x). Inclusief handige tips. Download hier!

Wil je graag je eigen schuur maken? Maar lukt het jou net als vele andere doe-het-zelvers ook maar niet een juiste bouwtekening van een schuur in pdf te vinden? Dan ben je hier op het juiste adres! In dit artikel help ik je graag een handje op weg, en geef ik je meerdere bouwtekeningen van een schuur in pdf.

Veel leesplezier!

Wat voor soort bouwtekening van een schuur in pdf?

Een schuur is uiterst handig. Je kunt hem gebruiken als opslag, je eigen mancave in bouwen of natuurlijk een mooie klusplek in creëren. Veel verschillende ideeën en mogelijkheden dus, een goed plan van aanpak kan dus goed van pas komen. Om van start te gaan, dus de vraag: wat is het doel van de schuur? Een schuur als opslagplek heeft bijvoorbeeld een ander ontwerp en inricht dan een schuur met daarin een bar of een mooie hobbyplek. Tip: bedenk dus als eerste goed wat jouw idee en plan met de schuur is. En bekijk welke opties er mogelijk zijn.

Soort schuur

Heb je veel ruimte tot beschikking? Dan komt een mooie grote schuur met puntdak of een ruime kapschuur(schuur met overkapping) goed tot zijn recht. Minder ruimte over? Geen probleem, een compact ontworpen schuur met een functioneel platdak is hierbij de beste keuze. Verder kun je ervoor kiezen een mooie overkapping met zitruimte toe te voegen, nooit meer last van slecht weer, en toch een knusse gezellige plek om de tijd door te brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos, en vooral als doe-het-zelver, waarbij je nooit afhankelijk bent van kant-en-klare pakketen en ontwerpen.

Ik raad je dan ook aan even snel al jouw ideeën over bijvoorbeeld de inrichting, ontwerpen en afmetingen van de schuur onder elkaar te zitten. Hierdoor krijg je duidelijk overzicht van al je ideeën en wensen. En aan de hand hiervan kun je vervolgens de beste bouwtekening van een schuur in pdf uitkiezen.

Waaraan moet een goede bouwtekening van een schuur in pdf aan voldoen?

Voordat je een geschikte tekening gaat kiezen is één, of beter gezegd een aantal dingen héél belangrijk. Om een degelijke en duurzame schuur te maken is niet alleen een goed materiaal of ondergrond belangrijk, maar ook een goede bouwtekening. Vaak wordt deze dan ook onderschat, met als gevolg een wankele en half complete schuur, die ook nog eens hoog in de kosten kan lopen.

Een tip die ik aan veel (vooral beginnende) doe-het-zelvers meegeef is: pak niet de eerste de beste tekening die je op het internet tegenkomt, maar ga als eerst na of deze voldoet aan de nodige kwaliteitseisen.

Maar ook zeker niet onbelangrijk: is de aanbieder betrouwbaar? Een aantal voorbeelden zijn; verzwegen maandelijkse kosten/abonnementen, verouderde niet of werkende documenten of in het ergste geval virussen (bijvoorbeeld malware) die achter de rug om met de tekeningen mee worden gedownload. Om vervolgens achter allerlei privé gegevens te kunnen komen.

Bekijk dus altijd eerst:

Gratis of betaalde bouwtekening?

Een veel gestelde vraag is: wat is nu eigenlijk het verschil tussen een betaalde of een gratis bouwtekening? En ga ik dit nou echt terug zien in mijn eindresultaat? Hier kan ik helaas niet direct antwoord op geven, er komen steeds meer tekeningen op de markt, soms zeer mooi en netjes uitgewerkt, maar helaas ook vaak het tegenovergestelde hiervan. Het is natuurlijk wel zo dat een gratis bouwtekening meestal niet erg uitgebreid en duidelijk zijn dan een betaalde variant. Vaak zijn deze dan ook ontworpen om een specifiek product te promoten, en is de bouwtekening een soort ‘voorproefje’ hiervan.

Natuurlijk zijn er ook een aantal zeer goede ‘gratis’ bouwtekeningen. Uit eigen ervaren zou ik je toch aanraden (vooral voor de beginnende doe-het-zelver) in een goede bouwtekening te investeren. Het is namelijk de leidraad en startpunt van het grote geheel. En spreek ik namens mijzelf wanneer ik zeg dat dit daadwerkelijk, vooral op langer termijn, alles een stuk makkelijker, sneller en goedkoper uitkomt.

Om toch even alle voor- en nadelen op een rijtje te zetten.

Gratis bouwtekeningen:

Betaalde bouwtekeningen:

Download bouwtekeningen van een schuur in pdf

Kleine schuur met half puntdak (pdf)

Kleine schuur met puntdak en smalle overkapping (pdf)

Schuur met puntdak (pdf)

Kleine schuur met platdak (pdf)

Kapschuur met platdak en smalle overkapping (pdf)

Kapschuur tegen muur (pdf)

Grote schuur met schuindak tegen muur (pdf)

Grote schuur met puntdak en overkapping (pdf)

Grote schuur met puntdak (pdf)

Schuur met puntdak en smalle overkapping (pdf)

Kapschuur met puntdak (pdf)

Schuur met puntdak en overkapping (pdf)

Schuur met puntdak en grote overkapping (pdf)

Bouwtekeningenpakket

Bovenstaande bouwtekeningen van een schuur (pdf) zijn afkomstig uit het bouwtekeningen pakket van Fred Schouten. Fred is een fanatieke en professionele klusser, en is al een tijdje bezig met het maken van zijn eigen bouwtekeningen.

In het pakket van Fred schouten zitten zelfs meer dan 10.000 bouwtekeningen! En hier komen er steeds meer bij. Allemaal voor een vaste prijs, zonder maandelijkse kosten, en levenslang te gebruiken.

De eerste keer dat ik van het bouwtekeningen pakket van Fred hoorde dacht ik ”dit is te mooi om waar te zijn”, want hoe kan het dat ik normaal minimaal een aantal 10tjes kwijt ben voor één tekeningen, terwijl ik er nu voor het zelfde geld meer dan 10.000 krijg? Dat kan toch niet kloppen?

Maar wat ben ik blij met deze aankoop! Een echte aanrader voor iedere doe-het-zelver die zonder hoge kosten toch een mooi eindresultaat wilt behalen. De bouwtekeningen van Fred hebben mij zeer goed geholpen met mijn klusprojecten, en een hoop onnodige kosten, fouten en ritjes naar de bouwmarkt weten te voorkomen.

Aanbod

De hier bovenstaande bouwtekeningen van een schuur (pdf) is nog maar een klein gedeelte uit de categorie: schuren en tuinhuisjes. Met het pakket krijg je een groot aanbod met veel diverse tekeningen, waardoor er zekerweten iets voor jou tussen zit. Naast de categorie schuren en tuinhuisjes zijn er bijvoorbeeld ook bouwtekeningen voor het maken van een bar, kippenhok, bed, werkbank, en nog veel meer. Met de 30 dagen niet goed geld terug garantie is het het proberen zeker waard!

Conclusie

Een aanrader voor iedere klusser, beginnend of gevorderd. Het is een zeer mooi totaal pakket, met uitstekende bouwtekeningen, waarbij kwaliteit voorop staat. Het voldoet aan alle mogelijke eisen voor goede bouwtekeningen, en kom je er niet helemaal uit? Dan staat Fred altijd klaar om je weer op weg te helpen. Ik raad het pakket van Fred dan ook 100% zeker aan iedere doe-het-zelver aan.

Opzoek naar meer klus ideeën? Wellicht vind je dit artikel ook interessant:

De 18 leukste en hipste klus ideeën van dit moment!

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      BouwKlusGids.nl